3074 Sande i Vestfold
+47 98888053
post@skogerbygda.no

Portugisisk vannhund

KENNEL SKOGERBYGDA - Oppdrett av dvergschnauzer og portugisisk vannhund

AKTUELLE KULL

Vi har fått portisvalper september 2022!

Nemi og Frost er stolte foreldre til 10 flotte valper, og vi gleder oss over å se hvordan de utvikler seg i disse spennende ukene. Les mer om kullet på egen side for E-kullet. 

E-KULLET 2022

Er du interessert i å bli litt bedre kjent med oss for potensielt å få en valp?
Ta gjerne kontakt for en hyggelig hundeprat, og bor du ikke langt unna – er du hjertelig velkommen innom for å hilse på både 2- og 4-bente.

Vi legger mye vekt på å bli godt kjent med de potensielle valpekjøperne våre før vi lover bort valp, og synes det er viktig at vi står på likt sted når det kommer syn på hund, valpens liv og oppdragelse. Vi verdsetter valpekjøpere som ikke bor så langt unna, da vi liker å holde kontakt i tiden etter hjemreise – og setter pris på å kunne følge opp, hjelpe til og ha felles kurs og treninger.

På grunn av vårt ønske om engasjement etter at valpen reiser hjemmefra, med mulighet for å delta på felles valpekurs for kullet og få en god oppfølging, – prioriterer vi valpekjøpere som bor nært oss. På grunn av lange valpelister og et høyt antall interesserte, oppfordrer vi derfor de som bor mer enn ca 1 time unna oss å heller ta kontakt med andre oppdrettere. Det kan til tider ta litt tid med å få svar på e-post når du tar kontakt, fordi vi i det daglige livet må prioritere å ta oss av våre 2- og 4-bente barn og en travel familiehverdag med hunder og jobb.