3074 Sande i Vestfold
+47 98888053
post@skogerbygda.no

H-kullet

KENNEL SKOGERBYGDA - Oppdrett av dvergschnauzer og portugisisk vannhund

Densa fikk 11 flotte valper den 30.mai og de reiser nå til sine nye, flotte familier!

8 uker gamle

5 uker gamle

 

Mamma:

205345_10150192365160166_6436429_nAlveseters Deliciosa Densa Divina
Regnr. NO47068/09
Øyelyst fri 02.12.2013
HD: B
Optigen: Bærer
Densa har cert fra utstilling

Densa er en helt fantastisk flott, rolig og sindig tispe, og alle som møter henne blir sjarmert av hennes vennlige og gode vesen. Hun er med Marianne på jobb på dyrehotellet og er flink som velkomstkomite både for de som har lyst til å hilse, samt de som kan være litt forsiktige i starten. Densa tar alt med ro og viser alle hvor trygt og godt ting kan være, slik at alle føler seg godt tatt imot og passet på.

Densa er mor til D-kullet vårt og var en helt fantastisk mamma og stødig oppdrager. Hennes valper har utviklet seg til å bli flotte, rasetypiske portiser med herlig temperament og personlighet. Vi har selv beholdt hennes datter Dora, som sjarmerer oss dagen lang med sin godhet og kjærlighet.

Pappa:

Harley-med-storcertNORD UCH Engtun’s All Shook Up
Regnr. 20361/08
Øyelyst fri 14.02.2013
HD: B
Optigen: Fri
JDCM: Normal (gjennom foreldre)
IC: Normal
Harley er Norsk, Dansk og Svensk Utstillingschampion og har dermed tittelen Nordisk Utstillingschampion.

Harley har vi blitt kjent med gjennom Cecilie Arntsen i kennel Nawfar. Han er en tillitsfull og bestemt hannhund, lojal, omsorgsfull og kosete. Elsker å jobbe, særlig med vannarbeid – hvor han både svømmer, apporterer og dykker med en vanvittig iver. Han er en stolt hannhund som passer på de i familien og flokken sin. En type vi gleder oss til å skulle bruke sammen med Densa, og vi har stor tro på valpene de sammen vil gi.

6 Responses

 1. Arild Eskeland says:

  Hei

  Vi lurer på om dere har valpekull i løpet av våren og i tilfelle om det er mulig å sette seg på valpeliste?

  Mvh
  Arild Eskeland

  • Carina Myhre says:

   Hei!

   Vi venter på løpetid på Densa i løpet av februar og håper på valper de neste månedene :) Går fint an å sette seg opp på valpeliste! Send meg en mail, så blir vi litt bedre kjent! – Carina

 2. Ellen Dokk Holm says:

  Hei! Vi lurer på om dere får valper – portugisiske vannhunder – denne våren (2014) og vil gjerne stå på deres valpeliste! Hilsen Ellen Dokk Holm m familie

  • Carina Myhre says:

   Hei!

   Vi venter på løpetid på Densa i løpet av februar og håper på valper de neste månedene :) Går fint an å sette seg opp på valpeliste! Send meg en mail, så blir vi litt bedre kjent! – Carina

 3. Marie Johansson says:

  Hei,
  Ønsker oss en portugisisk vannhund og vil gjerne stå på valpelisten hvis mulig!
  Hilsen Marie

 4. Mette Førsund says:

  Hei!:)
  Vi er en familie fra Skien, som i ett års tid har “saumfara” allergivennlige hunder, og på den reisen har vi møtt ett par portugisiske vannhunder vi har falt pladask for:)
  Far i huset reagerte allergisk på en labrador vi for noen år siden tok til oss, så nå er vi interessert i å finne oss en allergivennlig hund.
  Vi er en aktiv familie, som er mye på tur i skogen, og ønsker oss en hund som er aktiv, leken, interessert og glad. Etter å ha snakket med Portugisisk vannhund eiere tenker vi at dette kan være hunden for oss:)
  Vi tar gjerne turen bort å hilser på dere, og tar en prat:)
  Hilsen Mette Førsund:)

Comments are closed.