H-kullet

Densa fikk 11 flotte valper den 30.mai og de reiser nå til sine nye, flotte familier!

8 uker gamle

5 uker gamle

 

Mamma:

205345_10150192365160166_6436429_nAlveseters Deliciosa Densa Divina
Regnr. NO47068/09
Øyelyst fri 02.12.2013
HD: B
Optigen: Bærer
Densa har cert fra utstilling

Densa er en helt fantastisk flott, rolig og sindig tispe, og alle som møter henne blir sjarmert av hennes vennlige og gode vesen. Hun er med Marianne på jobb på dyrehotellet og er flink som velkomstkomite både for de som har lyst til å hilse, samt de som kan være litt forsiktige i starten. Densa tar alt med ro og viser alle hvor trygt og godt ting kan være, slik at alle føler seg godt tatt imot og passet på.

Densa er mor til D-kullet vårt og var en helt fantastisk mamma og stødig oppdrager. Hennes valper har utviklet seg til å bli flotte, rasetypiske portiser med herlig temperament og personlighet. Vi har selv beholdt hennes datter Dora, som sjarmerer oss dagen lang med sin godhet og kjærlighet.

Pappa:

Harley-med-storcertNORD UCH Engtun’s All Shook Up
Regnr. 20361/08
Øyelyst fri 14.02.2013
HD: B
Optigen: Fri
JDCM: Normal (gjennom foreldre)
IC: Normal
Harley er Norsk, Dansk og Svensk Utstillingschampion og har dermed tittelen Nordisk Utstillingschampion.

Harley har vi blitt kjent med gjennom Cecilie Arntsen i kennel Nawfar. Han er en tillitsfull og bestemt hannhund, lojal, omsorgsfull og kosete. Elsker å jobbe, særlig med vannarbeid – hvor han både svømmer, apporterer og dykker med en vanvittig iver. Han er en stolt hannhund som passer på de i familien og flokken sin. En type vi gleder oss til å skulle bruke sammen med Densa, og vi har stor tro på valpene de sammen vil gi.

Comments are closed.