3074 Sande i Vestfold
+47 98888053
post@skogerbygda.no

Alveseters Deliciosa Densa Divina

KENNEL SKOGERBYGDA - Oppdrett av dvergschnauzer og portugisisk vannhund

Densa kom til familien i 2009 etter at vi lenge hadde vært fascinert av portisens herlige vesen og skjønte at den kom til å passe godt inn i flokken vår og på gården med alle 2- og 4-bente som er innom.

Vi ble kjent med Hege Greiner fra kennel Alveseter og fikk lov til å få denne herlige tispa. Hun ble tatt raskt inn under vingene av “sjefen på gården”, schæfertispa Jara, og lært opp hvordan man oppfører seg og blir en rolig og dannet dame. Sammen med dvergschnauzerne og engelsk setteren vår Camo har hun herja rundt på jordene og gitt oss mange latterkuler med sine plutselige “utløp” ;)

Densa er en helt fantastisk flott, rolig og sindig tispe, og alle som møter henne blir sjarmert av hennes vennlige og gode vesen. Hun er med Marianne på jobb på dyrehotellet og er flink som velkomstkomite både for de som har lyst til å hilse, samt de som kan være litt forsiktige i starten. Densa tar alt med ro og viser alle hvor trygt og godt ting kan være, slik at alle føler seg godt tatt imot og passet på.

Densa var med endel på utstilling som unghund, men er idag mest ivrig på sporfronten sammen med Marianne eller på egen hånd (hvor hun sporer opp jordrotter på jordene eller lemen på hytta) ;)

Densa er mor til D- og H-kullet vårt og er en fantastisk flink mamma!

Bilder av Densa: