3074 Sande i Vestfold
+47 98888053
post@skogerbygda.no

Corante´s Jamie Lee Curtis

KENNEL SKOGERBYGDA - Oppdrett av dvergschnauzer og portugisisk vannhund

Juli ble født en deilig julidag i Finland, hos Annica Brax under kennel Corantes. Vi var på utkikk etter en ny venn til Lea, etter at gamle Rambo gikk fra oss tidlig det samme året. Vi ønsket en tispe med ulike linjer fra Leas, og med hjelp fra Tina Johnsen i kennel Macmaster ble vi kjent med Annica og hennes valpekull i Finland.

I september 2009 var Carina en tur i Helsinki for å hente hjem den lille skjønne bartejenta, og vi kunne ikke være gladere for det valget vi gjorde. Juli er en hund som har sjarmert seg inn i alle våre hjerter. Hun ble raskt bestevenn med Lea, og har senere tatt Nani inn under vingene – og de leker sammen stort sett hele tiden.

Juli er en god og kjærlig tispe som helst vil ligge øverst på sofaen med snuta på skuldra di. Ute på gården er hun en hund med mye instinkter og driv, fortsatt med det urpregede jaktinstinktet etter rotter som schnauzeren opprinnelig hadde (på gården går det i jordrottejakt langt ute i åkeren).

Hun er en kort tispe med kjempestri og fin pels med sølvtegninger. På utstilling har hun gjort det bra, og mangler kun det store certet for å bli Norsk Utstillingschampion.

Juli er mor til C-, E- og K-kullet vårt :)

Bilder av Juli: