3074 Sande i Vestfold
+47 98888053
post@skogerbygda.no

N UCH Stjernedvergens Lady Lea

KENNEL SKOGERBYGDA - Oppdrett av dvergschnauzer og portugisisk vannhund

25530_411834855165_4418484_n
Lea ble født 20.februar 2008 hos Oddbjørg Iversen i kennel Stjernedvergen i Trondheim. Hun skulle så bli den første byggesteinen i dvergschnauzeroppdrettet vårt, og etter å ha vokst opp sammen med vår “gamlefar” Rambo på da 14 år, vokste hun opp til å bli en rolig og harmonisk hund.
Lea er mamma Carinas lille øyesten og beste venninne, og siden hun kom inn i livet vårt har hun vært med på stort sett alt det Carina skulle gjøre. Hun er trygg på seg selv og på andre, god sosialt med både 2- og 4-bente, og er en miljøvant- og sterk dame som sprer mye glede rundt seg.
Lea ble Norsk Utstillingschampion 2 år gammel og 1 mnd gammel etter å ha hatt en imponerende start på utstillingskarrieren sin som unghund. Hun er nå pensjonert fra utstillingslivet og nyter livets glade dager som pensjonist, er med mamma Carina på jobb hver dag, og er bestevenn med Juli Umuli og sønnen Nani som hun bor med til daglig.
Lea er mamma til A-, B- og F-kullet vårt, og har blitt bestemor til flere kull etter den tid igjen. Hun er flink til å oppfostre og oppdra både sine egne og andres valper, er en rettferdig og stødig tispe som vi er stolte av å kunne videreføre linjene til i vårt oppdrett.

Bilder av Lea: