3074 Sande i Vestfold
+47 98888053
post@skogerbygda.no

Nemi og Frost

KENNEL SKOGERBYGDA - Oppdrett av dvergschnauzer og portugisisk vannhund

E-KULLET 2022

Nemi fikk 10 nydelige portisvalper 20.september!

Vi er stolte av å presentere årets portisvalper, som for tiden vokser seg større og mer utforskende for hver dag som går. Nemi er superflink mamma og Uno er (uvitende) stolt pappa, – og vi gleder oss til å følge utviklingen deres fremover!

Det ble født 5 tisper og 5 hannhunder i dette kullet, og de er en gjeng med aktive og sosiale, harmoniske og trivelige valper. 

MOR TIL VALPENE

Skogerbygdas Nummer En

Nemi er en helt fantatisk herlig, gøyal og elskverdig tispe, – som vi er stolte av å skulle ha valper på. Hun bor til daglig hos våre kjære fôrverter i Østfold, men er stadig på besøk, og slår seg alltid godt til rette i familien vår. Nemi er etter Molly og Gremlin, og har arbeidssomme, rasetypiske egenskaper, – samtidig som hun har et nydelig temperament, er kjærlig og klovnete – som portiser skal være. Hun tar alle med storm, er inkluderende og trygg i alle situasjoner. Hun elsker å være i vannet og å komme logrende bærende på en sko eller 2-3 klesplagg samtidig, og skaper glede og latter rundt seg.

Nemi er mamma til gjengen fra C-kullet, født mars 2021, som har vokst opp til å bli en gjeng med flotte, unge portugisiske vannhunder. Vi gleder oss til å se hvordan kombinasjonen av valper med den flotte Frost vil bli denne gangen.  

UTSTILLING

Res-CERT

HD

A

ØYELYSING

Øyelyst fri 12.07.2022

JDCM

Fri

IC

Fri via foreldre

PRA

Fri via foreldre

GM-1

Fri via foreldre

FAR TIL VALPENE

Aquafortis Uno

Frost er en superflott, harmonisk, rolig og trygg hannhund som vi har fått lov å låne fra kennel Aquafortis, og vi tror hans kvaliteter og egenskaper vil matche Nemi veldig godt. Frost er stødig i hodet, er rolig med barn og grei for alle å håndtere. Han har kraftig beinstamme, et utrolig flotte hode og er midt på treet i størrelse. 

Vi gleder oss til å se kombinasjonen mellom han og Nemi, og har stor tro på hvordan valpene vil utvikle seg. 

UTSTILLING

Frost er Norsk Utstillingschampion

HD / AD

B / 0

ØYELYSING

Øyelyst 18.07.2022

JDCM

Fri

IC

Fri

PRA

Bærer

GM-1

Fri

MOS

Fri