3074 Sande i Vestfold
+47 98888053
post@skogerbygda.no

Filippa og Zito

KENNEL SKOGERBYGDA - Oppdrett av dvergschnauzer og portugisisk vannhund

Filippa og Zitos valper

Vi fikk 5 flotte dvergschnauzervalper 31.juli 2022!

Vi er stolte av å presentere de flotte valpene etter kombinasjonen Zito og Filippa. Dette er Filippas andre kull, og etter å ha sett utviklingen til hennes nå 1,5 år gamle valper, gleder vi oss til å følge denne nye gjengen videre på veien! 
Zito er en ordentlig flott hannhund som vi har fått låne fra Merete Liene. Han kommer opprinnelig fra kennel Pixbo i Sverige, og vi tror han vil videreføre gode kvaliteter til sine etterkommere i kombinasjon med Filippa. 

MOR TIL VALPENE

Skogerbygdas Queen Filippa

Filippa er ei gøyal, kjærlig og innmari god dvergschnauzertispe. Vi beholdte henne etter Litas Q-kull, og hun er etter vår Skogerbygdas Camilla Collett og Kol Tikvah Diezel. FIlippa bor til daglig hos våre fantastiske fôrverter i Drammen, og med sin halvsøster Milla (Skogerbygdas Midtsommernattsdrøm). Sammen er de dronningene av Konnerud. 
Vi gleder oss til å se hvordan de nye valpene til Filippa vil utvikle seg. Hennes første valpekull fra 2021 har vokst opp til å bli rasetypiske, sunne og flotte dvergschnauzere med en helt enormt stri og god pels. 

UTSTILLING

Filippa har Excellent fra utstilling.

MAC

Filippa er fri via foreldre for MAC.

ØYELYSING

Øyelyst fri u.a. 30.05.2022.

PRA-B

Filippa er fri via foreldre for PRA-B.

FAR TIL VALPENE

Pixbo’s Diplom

Zito kommer opprinnelig fra kennel Pixbo i Sverige, og er en staselig svart dvergschnauzerhannhund. Han har stri og fin pels og rasetypisk i utseende og kvaliteter. Zito er også mentaltestet, og har gitt gode avkom i sine tidligere kull. Vi er veldig spente på å se kombinasjonen mellom han og Filippa, og har stor tro på at det blir flotte valper. 

UTSTILLING

Zito har Very Good fra utstilling. 

MAC

Zito er testet fri for MAC.

ØYELYSING

Zito er øyeløyst 17.02.2022, med noen feilstilte øyehår.

PRA-B

Zito er testet fri for PRA-B.