3074 Sande i Vestfold
+47 98888053
post@skogerbygda.no

Lita og Wictor

KENNEL SKOGERBYGDA - Oppdrett av dvergschnauzer og portugisisk vannhund

LITA OG WICTORS KULL

Vi fikk 4 flotte 
dvergschnauzervalper 12.oktober 2020!

Lita og Wictor er en kombinasjon vi har god tro på, og de har begge gitt flotte avkom i sine tidligere kull. Sunne og friske, rasetypiske dvergschnauzere med god størrelse og pelskvalitet. 

Både mor og far til valpene er testet FRI for både MAC og PRA-B, så valpene vil være Fri via foreldre på begge genetiske lidelser.

MOR TIL VALPENE

Skogerbygdas Camilla Collett

Lita er ei ordentlig fin jente! Hun er datter av Juli og Uno, fra C-kullet, og har bodd på gården som Emilies aller beste venn siden hun ble født.

Hun er ei rasetypisk og stødig, flott tispe som sjarmerer alle som er innom. God og stri pelskvalitet og fine farger. Morsom og kvikk i humøret, kosete og leken. Henger alltid med i leken med portisene og ligger aller helst oppe på sofakanten når hun er inne.

Lita er mamma til M-kullet fra 2017, Q-kullet fra 2018 og T-kullet fra 2019, en gjeng med fantastiske dvergschnauzere som har tatt familiene sine og omverdenen med storm. De er trygge og selvsikre, snille og harmoniske hunder som fungerer godt i hverdagen og med sine nye eiere. Flere fra de tidligere kullene hennes har blitt vist på utstilling og fått gode resultater. Vi gleder oss til å se hva Lita vil komme med i det siste kullet sitt, og er sikre på at Wictor er en god match for henne.

UTSTILLING

Lita har flere CK og res-CERT fra utstilling

MAC

MAC-testet fri

ØYELYSING

Øyelyst fri uten anmerkninger 29.04.20

PRA-B

PRA-B testet fri

FAR TIL VALPENE

N UCH Dolma Ling’s Silver Wictor

Wictor er en supertrivelig hannhund vi har fått låne av Vidar Anderssen i kennel Dolma Ling. En godlynt og herlig personlighet med supre rasetypiske kvaliteter. God og stri pels, ravnsvart med supre detaljer. 33 cm høy og har til og med DNA-profil ISAG. Wictor er etter sorte foreldre. 

Vi er sikre på at Wictor vil tilføre mye gode kvaliteter i valpene i kombinasjon med Lita, og vi gleder oss til å følge utviklingen deres fremover. 

UTSTILLING

Wictor er norsk utstillingschampion

MAC

MAC-testet fri

ØYELYSING

Øyelyst fri uten anmerkninger 28.01.20

PRA-B 

PRA-B testet fri

Bilder av Y-kullet