3074 Sande i Vestfold
+47 98888053
post@skogerbygda.no

Luna og Eros

KENNEL SKOGERBYGDA - Oppdrett av dvergschnauzer og portugisisk vannhund

LUNA OG EROS’ KULL

Vi fikk 9 flotte 
portugisisk vannhundvalper
3.juli 2020!


Luna har fått valper med den flotte, snille Eros – som vi er SÅ glad i, og vi gleder oss veldig til å se hva kombinasjonen vil bringe. De er begge godlynte, harmoniske og rasetypiske individer som vi mener vil komplettere hverandre godt.   

Valpene vokser opp hos Marianne. 

MOR TIL VALPENE

Skogerbygdas La Det Swinge

Luna er en godhjertet, morsom og leken 4åring – og etter vår Doras første kull. Hun sjarmerte oss helt fra starten av i valpekassa med sin selvstendighet og trygge, gode selvtillit. Hun gikk med halen høyt og hadde en innmari kul attitude. I voksen alder har hun utviklet seg til å bli balansert og sosialt intelligent, – hun er glad i å trene og bli utfordret. 

Luna er mamma til vårt S-kull fra 2019, og hennes valper har vokst opp til å bli trygge og selvstendige, harmoniske og gode familiehunder. Vi gleder oss til å se hva kombinasjonen med Eros vil gi <3

UTSTILLING

CERT

HD

A

ØYELYSING

Fri UA 29.04.20

PRA

Fri

GM-1

Fri

JDCM

Fri via foreldre

IC

Fri

PELS

Curly

FAR TIL VALPENE

Aquafortis Eros

Eros er en veldig flott fyr, og han er vi så heldig å få låne av Runi i kennel Aquafortis og Ragnhild Bjørnstad. Eros er en staselig og flott, rasetypisk portisgutt med en innmari fin personlighet. 

UTSTILLING

C.I.B, PT, NO, DK, SE, FI, NORD UCH, NW-15, KBHW-16, DKW-16-18, NordW-16, NW-16, HeW-16, GERW-17, NW-17, Latino W-19, Porto W-19, 6 x BISS

HD

B

ØYELYSING

Fri 30.09.19

PRA

Bærer

GM-1

JDCM

IC

PELS

Wavy

Bilder av X-kullet