3074 Sande i Vestfold
+47 98888053
post@skogerbygda.no

Milla og Prince

KENNEL SKOGERBYGDA - Oppdrett av dvergschnauzer og portugisisk vannhund

MILLA OG PRINCES KULL

Vi fikk 5 flotte
dvergschnauzervalper 23.september 2019!

Vi er stolte av å presentere kombinasjonen mellom Milla og Prince; en spennende kombinasjon med nye linjer fra Polen og USA, og en ny farge for vår egen del. Prince kompletterer Milla på en god måte, og vi gleder oss til å følge utviklingen til de små.

Både mor og far til valpene er FRI for både MAC og PRA-B, så valpene vil være Fri via foreldre på begge genetiske lidelser.

..Det var ekstra spennende i valpekassa under fødsel denne runden, da Prince som selv har sort/sølv mamma kombinert med Milla kunne gi både sort og sort/sølv. Vi endte opp med 3 sorte gutter, 1 sort jente og 1 sort/sølv jente :)

MOR TIL VALPENE

Skogerbygdas Midtsommernattsdrøm

Milla er en flott jente vi beholdte fra vårt M-kull mellom Lita og Knerten, og er sin mor opp ad dage. Full av fart, krutt og moro når det gjelder, – men verdens største kosegris inne i sofaen. Milla bor til daglig med sin fine fôrvertsfamilie og lillesøster Filippa (Q-kullet), og er ei harmonisk, stødig og fin jente som tar storesøsterrollen med stort alvor – og rollen som bestevenn til familiens barn enda større. Hun er ei morsom jente med mye attitude i ringen og ute på gata; og vi er glad for å se hvor fint hun har utviklet seg. Vi vet at Milla kommer til å videreføre mange flotte egenskaper til sine barn, og er en rolig og trygg rollemodell når hun er sammen med dem.

UTSTILLING

Milla har flere CERT og BIR/BIM-plasseringer i ringen.

MAC

Fri via foreldre

ØYELYSING

Øyelyst fri 28.08.18

PRA-B

Fri via foreldre

FAR TIL VALPENE

Prince Moon With Me

Prince er en maskulin og flott, “ekte” schnauzer som vi har blitt kjent med gjennom hans eier, Vidar Anderssen i kennel Dolma Ling. Han har en ekstremt stri og flott pels med god farge og et rasetypisk gemytt. Prince er importert fra Polen, og har mye spennende linjer fra både USA og England bak seg. Vi er sikre på at han vil tilføre mye gode kvaliteter i både helse, utseende og personlighet i valpene med Milla.

UTSTILLING

Prince har flere CERT og BIM-plasseringer i ringen.

MAC

MAC-testet fri.

ØYELYSING

Øyelyst fri 12.03.2019

PRA-B

PRA-B testet fri.