3074 Sande i Vestfold
+47 98888053
post@skogerbygda.no

Lita og Knerten

KENNEL SKOGERBYGDA - Oppdrett av dvergschnauzer og portugisisk vannhund

LITA OG KNERTENS KULL

Vi fikk 6 flotte
dvergschnauzervalper

22.juli 2019!

Denne kombinasjonen er en gjentagelse av kombinasjonen vi gjorde for M-kullet vårt, som vi er enormt fornøyd med. Knerten matcher Lita veldig godt, og valpene fra M-kullet har utviklet seg til å bli en gjeng med rasetypiske, snille og herlige voksne dvergschnauzere med godt lynne og rasetypisk riktig eksteriør. Vi gleder oss til å følge utviklingen til valpene fra dette kullet også, og synes det hadde vært gøy om noen av våre valpekjøpere er interesserte i å prøve seg på utstilling.

Både mor og far til valpene er testet FRI for både MAC og PRA-B, så valpene vil være Fri via foreldre på begge genetiske lidelser.

MOR TIL VALPENE

Skogerbygdas Camilla Collett

Lita er ei ordentlig fin jente! Hun er datter av Juli og Uno, fra C-kullet, og har bodd på gården som Emilies aller beste venn siden hun ble født.

Hun er ei rasetypisk og stødig, flott tispe som sjarmerer alle som er innom. God og stri pelskvalitet og fine farger. Morsom og kvikk i humøret, kosete og leken. Henger alltid med i leken med portisene og ligger aller helst oppe på sofakanten når hun er inne.

Lita er mamma til M-kullet fra 2017 og Q-kullet fra 2018, en gjeng med fantastiske dvergschnauzere som har tatt familiene sine og omverdenen med storm. De er trygge og selvsikre, snille og harmoniske hunder som fungerer godt i hverdagen og med sine nye eiere. Flere fra det forrige kullet har blitt vist på utstilling og fått svært gode resultater. Vi gleder oss til å se hva Lita vil komme med i det nye kullet sitt, og er sikre på at Knerten er en god match for henne.

UTSTILLING

Lita har flere CK og res-CERT fra utstilling

MAC

MAC-testet fri

ØYELYSING

Øyelyst fri uten anmerkninger 19.02.2019

PRA-B

PRA-B testet fri

FAR TIL VALPENE

N UCH DK UCH Haivs Charming Ferdinand

Knerten er en veldig kjekk fyr vi fikk låne av Vidar Anderssen og Sidsel Hodne Iversen, etter å ha blitt helt betatt av han. Han er en maskulin og stilig dvergschnauzer med et godt hode og god pelskvalitet, som har gjort det bra i utstillingsringen de siste årene. Vi vet at han vil komplettere Lita i både gemytt og utseende, og er spente på å følge valpene som kommer!

UTSTILLING

Knerten er norsk og dansk utstillingschampion

MAC

MAC-testet fri

ØYELYSING

Øyelyst fri uten anmerkninger 05.09.2018

PRA-B

PRA-B testet fri