3074 Sande i Vestfold
+47 98888053
post@skogerbygda.no

Luna og Jojo

KENNEL SKOGERBYGDA - Oppdrett av dvergschnauzer og portugisisk vannhund

LUNA OG JOJOS KULL

Vi fikk 9 flotte portugisisk vannhundvalper
8.juni 2019!

Vakre, snille Luna har fått sitt første kull – og den utvalgte, kjekke herremannen er en USA-importert svenskboende gutt ved navn Jojo. De fant veldig tonen under Lunas besøk i Sverige i april, og han er en flott hannhund vi mener vil komplettere Luna på gode måter og sammen gi en spennende kombinasjon med valper.

Den 8.juni ble 9 flotte, store og fine valper født hjemme hos Carina – og vi koser oss i valpekassas sus og dus for tiden. Valpene vokser og utvikler seg bra, og vi gleder oss til å følge deres ferd i livet fremover! 

Vi har ingen ledige valper fra dette kullet.

MOR TIL VALPENE

Skogerbygdas La Det Swinge

Luna er en godhjertet, morsom og leken 3åring – og etter vår Doras første kull. Hun sjarmerte oss helt fra starten av i valpekassa med sin selvstendighet og trygge, gode selvtillit. Hun gikk med halen høyt og hadde en innmari kul attitude. I voksen alder har hun utviklet seg til å bli balansert og sosialt intelligent, – hun er glad i å trene og bli utfordret. Vi gleder oss til å se hva hun vil gi til sine avkom, og er sikre på at den utvalgte hannhunden vil komplettere henne på en fantastisk måte.

UTSTILLING

CK og res-CERT

HD

A

ØYELYSING

13.april 2018

PRA

Fri

GM-1

Fri

JDCM

Fri via foreldre

IC

Fri via foreldre

FAR TIL VALPENE

Robel The Distinguished Gentleman

Jojo er en flott hannhund vi har fått låne via Charlotte Björklund i kennel Aquatass og hans eiere, familien Weber, som bor i nærheten av Stockholm i Sverige. Han er importert fra USA og har nytt, spennende blod for våre linjer, – og er en vanvittig kul og snill type. Luna og Marianne var på besøk til Jojo i starten av april, og de fant tonen med en gang. Vi er sikre på at Jojo vil gi valpene våre gode rasetypiske egenskaper og grunnlag for et godt gemytt. 

UTSTILLING

CERT

HD

B

ØYELYSING

13.april 2018

PRA

Fri

GM-1

Fri

JDCM

Fri