3074 Sande i Vestfold
+47 98888053
post@skogerbygda.no

Dora og Benzo

KENNEL SKOGERBYGDA - Oppdrett av dvergschnauzer og portugisisk vannhund

DORA OG BENZOS KULL

Vi venter forhåpentligvis 
portugisisk vannhundvalper i mai 2019

Dora har vært på frierferd til kjekke Benzo i Sverige, og vi har store forventninger til kombinasjonen og valpene. Dette vil bli Doras 3. og siste kull, og vi håper vi får muligheten til å beholde en valp fra kombinasjonen selv. Nedenfor kan du lese mer om mor og far, samt se bilder og fremtidige oppdateringer rundt valpene. 

MOR TIL VALPENE

Skogerbygdas Do Re Mi

Dora er en godlynt, snill og god tispe som til daglig regjerer i Skogerbygdaflokken med sin mor Densa. Vi beholdte selv Dora fra vårt første portiskull i 2013, og hun liker å være med på alt som skjer. Matmor Marianne er Doras beste venn, og hun elsker å løpe rundt på jordene våre sammen med Teo, Anna og dvergschnauzerjentene. Dora har vært med endel på utstilling i sine yngre dager, og hun er glad i å svømme og jobbe for de hun er glad i. Dora har gitt fantastiske valper i sine to første kull, og derfor gleder vi oss til å se hva kombinasjonen med Benzo vil gi. 

UTSTILLING

CK og res-CERT

HD

B

ØYELYSING

Februar 2019

PRA

Bærer

GM-1

Fri

JDCM

Fri

IC

Fri

FAR TIL VALPENE

Aquafortis Gigolo 

 Benzo er en fantastisk flott hannhund vi har vært heldige å bli kjent med hos Malin Hammer ved Gøteborg. Han er typisk portis med sitt energiske, lykkelige og positive engasjement i alt han gjør – og han har tatt oss alle med storm. Elsker sjølivet og svømmer og dykker ivrig, og er lettlært og arbeidssom. Malin har vist Benzo mye på utstilling, og han har en rekke titler og meritter. To år på rad har han blitt årets mestvinnende portis, noe som vi synes er toppen av hele kaka han har med det flotte gemyttet, sin rasetypiskepersonlighet og oppførsel og sunne og friske helse. Vi er veldig glade for å kunne matche Benzo med Dora, og de fant tonen med en gang de møttes. Gleder oss til å se valpene utvikle seg og arve de gode egenskapene etter både mor og far.

UTSTILLING

C.I.B., DK UCH, NO UCH, SE UCH, SE V-16, SE V-18

HD

B

ØYELYSING

September 2018

PRA

Fri

GM-1

Fri

JDCM

Fri

IC

Fri