3074 Sande i Vestfold
+47 98888053
post@skogerbygda.no

Anna og Benzo

KENNEL SKOGERBYGDA - Oppdrett av dvergschnauzer og portugisisk vannhund

ANNA OG BENZOS KULL

Vi fikk 9 skjønne
portugisisk vannhundvalper
1.september!

Den 1.september var tiden inne for Annas valper å ta verden med storm, og hun fikk 9 flotte, brune nøster. 5 hanner og 4 tisper. Vi har stor tro på kombinasjonen mellom Anna og Benzo, da de er to flotte eksemplarer av rasen med herlig humør og personlighet, og vi vet de vil komplettere hverandre på en god måte. Gleder oss til å følge utviklingen til de små!

Vi har ledige valper fra denne kombinasjonen, og legger stor vekt på å bli godt kjent med de potensielle valpekjøperne våre først – da vi verdsetter oppfølging og god kontakt etter at valpene reiser hjemmefra. Ta kontakt om du kunne være interessert i en valp, så tar vi en hyggelig hundeprat :)

MOR TIL VALPENE

Skogerbygdas Lille Vakre Anna

Anna er en helt fantastisk nydelig sjel, og er flink på å bergta hver og en som kommer innom på besøk :) Hun er snill og omsorgsfull, elsker både den 2-bente og den 4-bente familien sin, o ger leken og sjarmerende.

Anna kommer fra en kombinasjon mellom vår Dora og kjekke Tore fra Sverige, og lik sine mange søsken har hun egenvilje og list – som hun utøver på sin mest sjarmerende og tilgivende måte ;) Ingen kan få viljen sin slik som Anna gjør, og ingen kan smyge seg ned fra stellebord og opp på stuebord med en like naturlighet og uforståenhet som det hun kan. Vi ler og koser oss med alle påfunnene hennes.

Anna har vært selvutnevnt tante til de tidligere kullene våre – hvor hun har utvist en helt fantastisk evne til å ta seg av dem, stelle og ordne. Hun blir nok en veldig god mamma, og vi gleder oss til å se hvordan valpene hennes vil utvikle seg. Den utvalgte partneren hennes, Benzo, matcher henne så innmari godt; og de ble helt forelsket i hverandre da de møttes i sommer.

UTSTILLING

CERT, BIR og BIG1

HD

A

ØYELYSING

Mai 2019

PRA

Bærer

GM-1

Fri

JDCM

Fri via foreldre

IC

Fri via foreldre

FAR TIL VALPENE

Aquafortis Gigolo 

 Benzo er en fantastisk flott hannhund vi har vært heldige å bli kjent med hos Malin Hammer ved Gøteborg. Han er typisk portis med sitt energiske, lykkelige og positive engasjement i alt han gjør – og han har tatt oss alle med storm. Elsker sjølivet og svømmer og dykker ivrig, og er lettlært og arbeidssom. Malin har vist Benzo mye på utstilling, og han har en rekke titler og meritter. To år på rad har han blitt årets mestvinnende portis, noe som vi synes er toppen av hele kaka han har med det flotte gemyttet, sin rasetypiskepersonlighet og oppførsel og sunne og friske helse. Vi er veldig glade for å kunne matche Benzo med Dora, og de fant tonen med en gang de møttes. Gleder oss til å se valpene utvikle seg og arve de gode egenskapene etter både mor og far.

UTSTILLING

C.I.B., DK UCH, NO UCH, SE UCH, SE V-16, SE V-18

HD

B

ØYELYSING

September 2018

PRA

Fri

GM-1

Fri

JDCM

Fri

IC

Fri