3074 Sande i Vestfold
+47 98888053
post@skogerbygda.no

Skogerbygdas Judy Garland

KENNEL SKOGERBYGDA - Oppdrett av dvergschnauzer og portugisisk vannhund

JUDY

Skogerbygdas
Judy GarlandFødt 18.desember 2015

Mor:
Alveseters Deliciosa Densa Divina (NO47068/09)

Far:
SE UCH Bus Trollet’s Magic Poseidon (SE45886/2011)Judy er en herlig, gøyal og sjarmerende 3åring som lever livets glade dager hos Carina, hvor hun fungerer som gledesspreder og lekekamerat for store og små. Til daglig figurerer hun på “jobb” på Dyresenteret vårt, hvor hun elsker å herje og leke med de morsomme 4-bente barnehagebarna våre.

Vi beholdte Judy etter Densas siste kull, da vi fra første øyeblikk elsket personligheten, pågangsmotet og arbeidsomheten hennes. Hun har vokst opp på gård og hatt en god start på livet med en dyktig og treningsglad fôrvert som har hatt henne med på mye. Judy har prøvd seg innen flere ulike hundesporter, er treningsglad og samarbeidsvillig – og elsker utfordringer! Det beste hun vet er å være en del av familien og småbarnslivet; hun er HELT fantastisk med barna og sjarmerer alle hun møter.

Vi gleder oss til å vise Judy mer på utstilling fremover, og forhåpentligvis vil hun etterhvert få sine egne etterkommere som vil arve hennes morsomme og skøyeraktige personlighet.

Judys helseresultater

Det er viktig for oss at alle potensielle avlshunder tar de helsetestene som raseklubben anbefaler før vi vurderer de som godkjente for avl. Judy har per. 190219 fått svar på alle testene hun trenger, og vi leter derfor etter riktig kombinasjon i valg av pappa for å finne en god match til potensielle valper. Følg med på egen valpeside etterhvert!

ØYELYSING

Øyelyst u.a. 13.04.2018 av Katarina Storli

HD-RØNTGEN

Røntget 18.01.2018 med resultat HD: B

CARDIO (JDCM)

Testet januar 2019 med resultat: Bærer.

GM-1

Testet januar 2019 med resultat: Normal/Fri.

PRA

Testet januar 2019 med resultat: Bærer.

IMPROPER COAT (IC)

Testet januar 2019 med resultat: Normal/Fri.