3074 Sande i Vestfold
+47 98888053
post@skogerbygda.no

Valpekull

KENNEL SKOGERBYGDA - Oppdrett av dvergschnauzer og portugisisk vannhund

VÅRE VALPEKULL

Vårt avlsarbeid, vår hobby og lidenskap er bygget rundt våre viktigste verdier og engasjement, og kommer til utspill i de utvalgte kullene vi velger å ha.

Hundene våre er våre beste venner og en stor del av familien og hverdagen vår, og vi ser på det å skulle avle videre og lage valpekull som vi deretter skal finne riktige eiere til som en av de viktigste oppgavene vi har. Det er viktig for oss at avlsdyrene våre tilfredsstiller de mentale, fysiske og personlighetsmessige krav vi – og de respektive raseklubbene våre – setter for rasen, slik at vi kan være med på å holde hundene og avkommene i rasen så rasetypiske, sunne, friske og gode i psyken som de er.

Våre valpekull

Klikk deg videre inn på valpesidene våre for å lese om foreldredyr, valper og oppdateringer. Vi oppdaterer jevnlig Facebooksiden vår, og der deles det til stadig bilder av både portiser og dvergschnauzere!

AKTUELLE KULL

Neste valpekull på dvergschnauzer og portugisisk vannhund vil antageligvis bli på vår/sommer-halvåret i 2023. 

Når planene er klare for mor og far, og nødvendige helsetester er tatt, vil vi legge ut informasjon på hver sine valpesider her inne. Du er inntil da hjertelig velkommen til å ta kontakt for en hyggelig hundeprat, – eller å følge oss på Facebookgruppa vår “Kennel Skogerbygda”. 

DVERGSCHNAUZERPORTUGISISK VANNHUND
TIDLIGERE KULL

Den store, voksende Skogerbygdafamilien vår er vi veldig stolt av! I løpet av de 11 årene vi har drevet aktivt med hobbyen vår, har vi skapt en rekke gode familieforhold med hunden som hovedperson. Vi legger stor vekt på å velge ut de riktige valpekjøperne for valpene våre, og er opptatt av å holde kontakten i ettertid for både å støtte, veilede og dele oppdateringer. Vi holder valpetreff, kenneltreff og har felles kurs for Skogerbygdahundene våre, og setter pris på de flotte valpekjøperne våre!

DVERGSCHNAUZERPORTUGISISK VANNHUND