3074 Sande i Vestfold
+47 98888053
post@skogerbygda.no

Skogerbygdas Here We Go Again

KENNEL SKOGERBYGDA - Oppdrett av dvergschnauzer og portugisisk vannhund

TEO

Skogerbygdas Here We Go Again 


Født 30.mai 2014

 
Mor:
Alveseters Deliciosa Densa Divina

Far:
NORD UCH Engtun’s All Shook Up


Teo er en sjarmerende, harmonisk og utrolig snill fyr som gjør alt han kan for å gjøre livet til de han er glad i bedre. Han er eneste hann i flokken til Marianne, en rolle han stortrives i. Han er glad i de firbente jentene sine, samtidig som han er sin matmor Mariannes bestevenn.
Som “onkel Teo” og lekekamerat gjør han ofte en god oppgave med å være en rolig og trygg oppdrager for valpekullene våre og unghundene som kommer på besøk i ettertid. Han har aldri hatt behov for å breske seg unødig, tar livet med et smil og er en lugn type. Snill og ydmyk, men tøysete og gøyal når han vil. Noe av det beste Teo vet er å få med seg resten av flokken på en real runde rundt på gården; med motvind i pelsen og langstrakte steg er han en fryd å se på!

Teo er helsetestet og øyelyses årlig, og vil derfor lånes ut til avl med passende tisper. Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig hundeprat om det skulle være av interesse!

GET STARTED NOW

Teos helseresultater

Det er viktig for oss at alle potensielle avlshunder tar de helsetestene som raseklubben anbefaler før vi vurderer de som godkjente for avl. Teo lånes ut til avl i kombinasjon med passende tisper til kull som tilfredsstiller raseklubbens avlskrav.

ØYELYSING

Øyelyst u.a. 19.02.2019 av Ernst Otto Ropstad

HD-RØNTGEN

Rønget 05.11.2015 med resultat HD: B

CARDIO (JDCM)

Testet med resultat: Normal/Clear

GM-1

Testet med resultat: Normal/Clear

PRA

Testet med resultat: Bærer

IMPROPER COAT (IC)

Testet med resultat: Normal/Clear