3074 Sande i Vestfold
+47 98888053
post@skogerbygda.no

Ventetiden..

KENNEL SKOGERBYGDA - Oppdrett av dvergschnauzer og portugisisk vannhund

Ventetiden..

Vi er på slutten av en lang og spennende ventetid her på gården! Med to høygravide hunder og en høygravid 2-bent mamma er det ikke mye fres eller fart om dagene, men vi slapper av og koser oss og venter på de forekommende fødslene!

Både Lea og Juli har stooore mager, og vi har vært på røntgen hos ABC Dyreklinikk for å prøve å telle hvor mange som skjuler seg der inne. På Juli fant vi hvertfall 6 stykker, imens i Lea sin mage var det 7. Så her blir det liv og røre! Som mange andre oppdrettere opplever vi jo til tider at vi har litt frafall i rekkene på så store kull, så vi er spente på fødslene og på å se hvor mange valper vi er heldige å få når den tid kommer! :)

Aurora og Nani har flytta ut på dyrehotellet i påvente av valpefødslene, de koser seg med de andre småhundene hver dag :)

Vi har hatt besøk av mange flotte forventningsfulle valpekjøpere som håper på å få en liten bartevenn om noen uker, og det er alltid hyggelig å bli kjent med nye eiere som har bestemt seg for at dvergschnauzer er nettopp den rasen som kommer til å passe inn i sin familie best. Vi elsker jo selvfølgelig dvergschnauzeren over alt på jord selv – og skryter nok hemningsløst av den for alle som lurer (og ikke lurer) – og det er derfor enda morsommere å treffe likesinnede som har oppdaget hvor fantastisk rasen er og som ønsker å dele livet sitt med en liten dverg.

Holder dere oppdatert rundt valpefødsler i løpet av de neste dagene, det er spente 2-bente foreldre som tripper rundt (og håper at den 2-bente babyen holder seg inne til valpene er født).

Følg linken for å se en liten filmsnutt av bartene som koser seg i vinden:

Lek ute

One Response

  1. Ingrid says:

    Å så morro å lese om alle gravide, både to- og firbente. Fin videosnutt!

    Lykke til til dere alle. Gleder meg til å høre fra deg når ting er kommet på plass.

    Hilsen Ingrid.

Comments are closed.