3074 Sande i Vestfold
+47 98888053
post@skogerbygda.no

Fotoshoot av 6 uker gamle valper :)

KENNEL SKOGERBYGDA - Oppdrett av dvergschnauzer og portugisisk vannhund

Fotoshoot av 6 uker gamle valper :)

Godt nyttår til alle sammen!

Vi er vel hjemme fra en fin liten nyttårsferie hos mine foreldre i Trondheim, hvor vi hadde med oss alle 6 dvergschnauzerne. Turen opp og ned gikk veldig fint med hundene i bil, vi hadde litt stopp underveis så både små og store fikk gått på do – og ellers sov de fint gjennom hele turen. Vi får hvertfall bilvante valper!

I Trondheim fikk vi besøk av “farmor” Lisbeth som var innom for å hilse på småbarna til pappa Santho, hun var veldig fornøyd med hvor fine og trygge de hadde blitt. Ellers har de sjarmert alle og enhver i senk, fått møte mange nye store og små, 2- og 4-bente – og fått god sosialisering med barn i alle aldre!

Hadde en fotoseanse med valpene på 6 ukersdagen sin, men siden jeg er så dårlig på å oppdatere siden, så kommer de ikke før nå. De er i dag 7 uker gamle og det vil derfor komme nye bilder så fort jeg får tatt de igjen ;)

Vi har hatt mye besøk denne helgen av stort og smått, og to lykkelige familier som er veldig spente på å få hente hjem valpen sin neste helg. Kjempegøy! :)

Rosa jente – “Skogerbygdas Elskling”

IMG_6880IMG_6892IMG_6911

Rød jente – “Skogerbygdas Erta Berta”

IMG_6941IMG_6970IMG_6978IMG_6983