3074 Sande i Vestfold
+47 98888053
post@skogerbygda.no

Jul i stua og valpene koser seg!

KENNEL SKOGERBYGDA - Oppdrett av dvergschnauzer og portugisisk vannhund

Jul i stua og valpene koser seg!

Jentene i E-kullet er snart 4 uker gamle og storkoser seg i sin nye tilværelse med valpekassa på kjøkkenet og lange deilige julekvelder på stua sammen med alle de 4 voksne dvergschnauzerne. De har begynt å leke med hverandre, de knurrer og småbjeffer, er nysgjerrige på sine artsfrender og synes det er godt å tygge på fingrene våre!

Vi har hatt våre første valpebesøk og det går som alltid veldig greit :) Aurora er flink til å ta imot  nye og spente 2-bente som har lyst til å kikke på de små, vil veldig gjerne helst ha mesteparten av kosen selv – akkurat som de 3 andre voksne har lyst på ;)

Kveldens kosestund på stuegulvet kan du se i bildealbumet :)