3074 Sande i Vestfold
+47 98888053
post@skogerbygda.no

Valpene 1 uke gamle :)

KENNEL SKOGERBYGDA - Oppdrett av dvergschnauzer og portugisisk vannhund

Valpene 1 uke gamle :)

To søstres kjærlighet .. <3

To søstres kjærlighet .. <3

Småjentene har nå blitt 1 uke gamle og det er på tide med oppdatering! Vi har klipt klør for aller første gang og regna ut hvor mye de har vokst for å se hvordan de ligger an i forhold til hva som er normalt for et valpekull. Siden de kun er to i kullet har de nok med mat, og dermed ligger de såklart litt over gjennomsnittet for hva som har vært vanlig i de tidligere kullene våre hvor det har vært flere valper. De har begynt å stabbe seg litt opp på beina og kravler litt bedre for hver dag som går. Ellers er de veldig flinke til å finne mamma når hun har vært ute en tur, flinke til å sove når de er mette og utvikler seg veldig normalt. Veldig spennende å følge med på utviklingen av blant annet ørene i dagene fremover, samt å følge med på når øynene kommer til å åpne seg.

<3

<3

Rosa jente:

Vektøkning på 124% på 1 uke :)

Rød jente:

Vektøkning på 116% på 1 uke :)

Lea, Juli og Nani har flytta inn igjen og det går veldig fint! Aurora er glad for å få litt voksent selskap og setter pris på å få noen pauser fra valperommet iblant, så kan hun slappe av sammen med resten av flokken eller helst i fanget vårt i sofaen :)

Jul i stua :)

Fine flokken er samla igjen :)

Fine flokken er samla igjen :)