3074 Sande i Vestfold
+47 98888053
post@skogerbygda.no

Trondheimsbesøk og valpeventing

KENNEL SKOGERBYGDA - Oppdrett av dvergschnauzer og portugisisk vannhund

Trondheimsbesøk og valpeventing

Mitt tantebarn, Kristian, setter stor pris på å vokse opp sammen med dvergschnauzere!

Jeg har nettopp kommet tilbake fra et kjempekoselig Trondheimsbesøk hos min familie – med en ekstra 4-bent passasjer i bagasjen på flyet :)

Aurora har vært på frierferd i Trondheim hos kjekke Santho og bodd hos mine foreldre en liten stund, og er nå 5 uker på vei og klar for å komme hjem til Sande.

Hun har blitt bestevenn med sin halvsøster Mika og hatt det veldig fint i Trondheim, men nå var det på tide å komme hjem for å ruge fram de små bartevalpene som vi er veldig forventningsfulle til! :)

Flyturen gikk som alltid veldig fint! Det er kjekt å ha hunder som er så små at de kan være med i kabinen under flyturen, og Aurora sov søtt gjennom hele turen med hodet opp av bagen. Vel hjemme syntes hun det var veldig stas å flytte inn sammen med broren sin, Nani, og hun slår seg raskt til ro på gården hvor hun er så godt kjent. Det er en helt klar forutsetning når man har tisper ute på fôr at de er godt kjent med hjemmet hvor de skal få valpene sine, så de slår seg raskt til ro og føler seg trygge under både svangerskap, fødsel og “barselspermisjonen” ;)

Nå ser vi fram til de neste ukene og satser på at magen, som allerede viser tegn på at det gror og spirer inni, vokser enda mer – og at vi får en fin valpefødsel rundt 25. november :)

– Carina :)

Nani synes det er helt ålreit å slappe av i Trondheim ;)