3074 Sande i Vestfold
+47 98888053
post@skogerbygda.no

Kenneltreff!

KENNEL SKOGERBYGDA - Oppdrett av dvergschnauzer og portugisisk vannhund

Kenneltreff!

Kenneltreff for Skogerbygdagjengen <3

Lørdag 31.januar inviterte vi store og små, 2- og 4-bente, dvergschnauzere og portiser med familie til kenneltreff på gården! Det var kjempeflott å kunne samle så mange – og det ble masse lek, mimring, deling av erfaringer og prat. Hundene storkoste seg sammen og vi var så mange som 20 stk 4-bente som løp løse sammen og hadde det ålreit sammen. Helt fantastisk!

Vi håper vi kan gjenta det igjen om ikke så altfor lenge – tusen takk for besøket til alle som kom, veldig flott for oss oppdrettere å se hvor herlige, deilige og avbalanserte hunder alle “valpene våre” har blitt :D

Deler et drøss med bilder såklart :)