3074 Sande i Vestfold
+47 98888053
post@skogerbygda.no

H-kullet på reisefot!

KENNEL SKOGERBYGDA - Oppdrett av dvergschnauzer og portugisisk vannhund

H-kullet på reisefot!

Mye har skjedd siden vi har hatt tid til å oppdatere bloggen sist – jøjemeg! Vi har hatt det travelt med 11 4-bente portisbabyer og 1 2-bent menneskebaby samtidig som vi har mange flotte 4-bente sommerferiegjester på dyrehotellet vårt – så det har vært full rulle på gården! :)

Portisvalpene til Densa er akkurat blitt 8 uker gamle og den første valpen reiste idag, fredag. De er en fantastisk flott og “livat” gjeng, trygge på seg selv og nysgjerrige på verden, klare for å komme hjem til sine nye familier og få oppleve mye nytt. H-kullet er et veldig jevnt og fint kull, Densa er en fantastisk flink mamma og resten av den 4-bente gjengen vår har vært kjempeflinke til å være med på oppdragelsen av de 11 små viltre. To av valpene beholder vi i kennelen og flytter hjem til sine nye familier på fôrvertavtaler, og vil få prøve seg på utstilling og andre morsomme ting når tiden er klar. Det blir spennende! Det kommer egne infosider om de to utvalgte inne på siden om “Våre hunder” etterhvert, der kan man følge dem litt på veien.

Et lite knippe bilder fra 8ukers-fotoshooten idag, de er såååå nydelige alle sammen!